Hovedrett, Oppskrifter
Comment 1

Tortillapizza med spinat

Før brukte jeg mye pitabrød når jeg skulle lage en hjemmelaget hurtigpizza, men etter at jeg oppdaget hvor godt det er med tortillalefser som bunn, har lefsene i all hovedsak erstattet pitabrødene. Denne gangen laget jeg en variant med et lag spinat mellom tomatsausen og osten – ingen dum måte å lure inn litt ekstra næringsstoffer i måltidet.

Tortillapizza med spinat (1 pizza = 1 person)

  • tortillalefse
  • tomatsaus (oppskrift på hjemmelaget finner du HER)
  • frisk spinat
  • revet ost
  • topping (salami, frisk eller stekt sjampinjong, ananas etc)

Legg tortillalefsen på en stekeplate dekket med bakepapir. Ha på et lag tomatsaus, spinat og topp med ost. Ha valgfritt fyll på toppen. Min favoritt er salami/peperoni, ananas og stekt sjaminjong.

Jeg har tidligere laget restepizza med tortillalefse som bunn og når det kommer til pizza er det bare fantasien og innholdet i kjøleskapet som setter grenser for hva man kan lage ;)

1 kommentar

  1. Veronica says

    Har prøvd det selv, skulle teste ut noen oppskrifter på fyll, og gadd ikke lage deig.. syntes det ble så tynt og vanskelig å spise jeg da. Endte med å spise bare fyllet :D, men det var jo uansett det jeg testa..

    Pizza er uansett en genial oppfinnelse: Ta alt du har av restemat, sleng på noe saus, masse ost, varm opp, ferdig :D

    Liker

Legg igjen en kommentar