Drikke, Oppskrifter
Comments 12

Goji-te

Denne oppskriften fant jeg i Trine Berge og Sara Chackos bok «Supermat». Teen smakte veldig godt og er en grei måte å få i seg litt ekstra supermat på. Jeg laget min te med agavenektar. Vanlig honning kan sikkert også brukes. Aloe vera 40X har jeg ikke, så det sløyfet jeg.

Goji-te (1 glass)

 • 1-2 ss gojibær
 • 2-3 dl varmt vann
 • 1-2 ts agavenektar eller manukahonning
 • noen dråper aloe vera 40x (kan sløyfes)

Ha gojibærene i varmt vann og la de trekke i 3-5 minutter. Rør inn agavenektar eller manukahonning ut fra hva du liker best eller har i hus. Tilsett noen dråper aloe vera hvis du har. Hvis du ønsker kan du helle av bærene før du rører inn søtningen, men det er minst like godt å drikke teen med bærene i.

12 Comments

 1. Veronica says

  Har sett dette på andre blogger og har en pose goji liggende, som jeg håper er litt bedre enn de jeg prøvde første gang jeg prøvde goji… skal helt klart prøve å lage te av dem, om de er gode alene eller ei! Bare for å ha prøvd det og.

  Sukrin kan jeg prøve, hvis ikke så har jeg normal honning :P Eller steviapulver kanskje!

  Liker

   • Veronica says

    Første jeg prøvde var fra sunkost, de skal det være test av på bloggen. Ugne rosiner! Så kom jeg over en dobbelt så dyr pose i sverige, fra lifekjedens egne merker, og jeg tipper jo da at kanskje kvaliteten er litt bedre? Men de er blitt liggende ei stund, for det fristet ikke med varm te i sommer da… :P Neste kjølige dag så slår jeg til! Skal poste om det også, jeg lover!

    Liker

 2. linde says

  Jeg syns i grunnen bærene er søte nok i seg selv, så jeg søter ikke teen ekstra. Det som imidlertid gjør den til en enda friskere og lykkeligere te, er å ha peppermynteblader i. Både bær og frisk peppermynte kjøper jeg i innvandrerbutikker.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s