Da jeg var liten lærte jeg å lage denne lettvinte dressingen av min mor og siden har jeg gjort den til min egen med noen små justeringer. Jeg bruker den hovedsakelig til salater eller som dip, men anbefaler også å prøve den som tilbehør til grillmaten.
Lag den slik jeg gjør eller smak deg fram til din favoritt. Mye enklere, sunnere og bedre enn kjøpedressing. Den enkleste versjonen lages av kun rømme, ketchup og urtesalt.
Hjemmelaget dressing:
- 3 dl økologisk lettrømme (du kan også bruke kesam ellere creme fraiche)
- ca 3 ss ketchup
- noen dråper rødvinseddik (kan sløyfes)
- Herbamare urtesalt
- chilipulver
- pepper
Bland rømme og ketchup til ønsket farge. Dressingen skal være lyserosa. Rør inn rødvinseddik hvis du ønsker. Smak til med urtesalt, chili og pepper. Prøv deg også fram med oregano eller andre krydder ut fra hva du liker og hva du skal bruke dressingen til.
Hjemmelaget er definitivt best :)
LikerLiker
Tilbaketråkk: En salat om dagen… | food is my religion!