Oppskrifter
Comments 5

Restepizza

Man tager hvad man haver – og vips så ble det pizza til middag!

I går rotet vi rundt i fryseren for å se hva vi hadde liggende og fant blant annet to tortillalefser med urter og hvitløk og en 1/2 pakke karbonadedeig. Pizza, tenke vi og lette videre. I kjøleskapet fant vi en halvfull pakke med pepperonipølser og noen rester av løk og paprika. Jammen hadde vi ikke hvitløk og hakkede tomater stående også og dermed ble det vaskeekte restepizza til middag.

Til restepizza trenger du:

 • tortillalefse som bunn (1 lefse per person)
 • tomatsaus av hakkede tomater, løk, hvitløk og krydder.
 • ost
 • kjøtt og grønnsaker etter ønske

Jeg har gått en stund og tenkt at jeg skal teste tortillalefser som pizzabunn, men aldri kommet så langt. Konklusjonen etter å ha prøvd det er at det er en genial oppfinnelse. Kjekt med litt variasjon fra pitabrødpizza’ene og et bra alternativ når man er på lavkarbodiett. Så neste gang du har tortillalefser igjen etter taco’en – stapp de i fryseren og bruk de som pizzabunn ved en senere anledning.

Vi laget en pizza med kjøttdeig og paprika og en med pepperoni og paprika. I tillegg fant vi noen rundstykker i fryseren som vi laget pizzarundstykker av slik at vi fikk brukt opp tomatsausen og kjøttdeigen. Hadde planer om å fryse ned pizzarundstykkene igjen, men de forsvant til kvelds og frokost i dag… (akk ja, der gikk jeg på en høykarbosmell, men godt var det..)

Reklamer

5 Comments

 1. Genialt, hos meg blir tortillalefser alltid kastet fordi jeg sjelden klarer å gafle i meg en hel pakke. Nå vet jeg hva jeg skal gjøre neste gang:-)
  Og det er SÅ lov å gå på en høykarbosmell når man ellers er flink.

  Liker

  • Hehe, har vært litt slapp med lavkarbo i det siste, men merker det godt på magen når jeg har spist hvetemel… Ellers har jeg holdt meg unna sukker (unntatt to smågodtdingser på lørdag) og bare det er jeg kjempefornøyd med!!

   Er helt genialt å ha tortillalefser liggende i frysen så er det bare å kline på det man ønsker og hive i ovnen. Lettere enn grandiosa i grunnen… ;)

   Liker

  • Brukte noen tortillalefser med hvitløk og urte-smak (grønnpakke). Er helt vanlige fra butikken. Er mindre karbo i enn f.eks et pitabrød eller vanlig pizzabunn så derfor jeg kalte det lavkarbo ;)

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s