Når jeg lager juice bruker jeg som oftest det jeg har liggende i kjøleskapet og juicing er en perfekt måte å få brukt opp frukt og grønnsaker som begynner å miste piffen. I tillegg er det supersunt og ekstremt godt.
Denne juiceoppskriften er også et resultat av hva jeg hadde liggende nederst i kjøleskapet og jeg oppgir derfor ingen mengder. Bruk det du har – godt blir det uansett.
Jeg liker godt å ha litt sitron oppi for å freshe opp smaken og i tillegg hindrer den at juicen oksiderer og får stygg farge. Hvis du har rester av smaksnøytral salat liggende (issalat, hjertesalat o.l) er det også greit å ha oppi.
Oransje solskinnsjuice
- appelsin
- eple
- gulrot
- selleri
- agurk
- sitron
Ha ingrediensene i en juicer. Bruk de mengdene du har. Oppbevares max 1 døgn i lufttett beholder i kjøleskap.
♥
Er du glad i lage juice? Da anbefaler jeg denne boken :)