Oppskrifter
Comments 3

Øko-kos i København

Det har vært stille på bloggen en stund og en av grunnene er at jeg har vært på ferie de siste 11 dagene. Turen gikk til København og Berlin sammen med min kjære, og i dette innlegget vil jeg dele noen bilder og tips fra København med dere :)

Jeg fikk dilla på økologisk hylleblomstsaft. I København er denne drikken vanlig å finne hos byens serveringssteder og er et godt alternativ til brus eller alkohol. Den inneholder dog en del sukker, men men, ferie er ferie ;)

Italiensk sitronsorbet – ikke økologisk, men fri for melkeprodukter – HURRA!

København by er full av steder hvor man kan drikke ferskpresset juice, for eksempel Joe & the Juice som har en rekke filialer i København. Me like ♥

Er du glad i bakevarer, er Emmerys bakeri stedet. Emmerys har flere filialer rundtom i byen og de selger brød- og bakervarer, samt påsmurte sandwicher.  Vi testet dessverre bare søtsakene dere – kanelbolle og en kokos/kakao/havregryn/marengs-ting. Søtt, men godt! En fordel er at alle bakevarene i disken er merket med innholdsfortegnelse slik at det er lettere å plukke ut hva man kan spise og ikke dersom det er noe man ikke tåler, uten at man må spørre betjeningen om hver enkelt ting. Alle brødene deres er også bakt på gamlemåten med med kun mel, vann og havsalt.

I Christiania har de også økologiske spisesteder og jeg testet det ene hvor de hadde en vegetarbuffet med kalde retter og salater. Nydelig! Jeg var derimot grei og overholdt fotoforbudet i fristaden og har derfor ikke bilder av herligheten… ;)

I innlegget Raw food i København finner du flere tips :)

Reklamer

3 Comments

  1. Tilbaketråkk: Raw food i København | food is my religion!

  2. HanneM says

    Er også i Danmark nå. Var på Froms bakeri i Odense og skeia ut med eplebolle. Den smakte veldig godt, og den var ikke så søt som ofte bollene i Norge er. Har notert meg restaurantene du anbefaler, skal til København i morgen.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s