Oppskrifter
Comments 3

Torsk med gul pesto og ovnsbakte grønnsaker

Nå har jeg endelig fått testet den gule pestoen til Helios som jeg har tatt inn i nettbutikken. Hovedingrediensene er gresskar og cashewnøtter og den inneholder en rekke krydder som gjør at den smaker en anelse karri.

Jeg gjør et forsøk på å spise mer fisk for tiden og tester stadig nye oppskrifter. Denne torskeretten smaker veldig godt, samtidig som den er både sunn og allergivennlig. Jeg har også lyst å prøve å lage torsk med grønn pesto en dag. Nam nam!

Torsk med gul pesto og ovnsbakte grønnsaker (ca 2 porsjoner)

  • 1/2 squash
  • 1/2 gul paprika
  • 1/2 rød paprika
  • 1/2 løk
  • olivenolje eller stekeolje
  • urtesalt
  • kvernet pepper
  1. Ha salt og pepper på torskefiletene og legg de i en ildfast form. Legg 1 ss gul pesto på hver av filetene. Stekes i ovn på 200 °C i 15-20 minutter.
  2. Del grønnsakene i passe biter og ha de i en egen ildfast form. Bland inn ca 1 ss olje, 1 ts urtesalt og litt nykvernet pepper. Stekes i ovn på 200 °C i circa 20 minutter.
  3. Stek spinaten i en panne til den «faller sammen». Smak til med salt og nykvernet pepper. Bruk spinaten som «seng» til torskefileten.

3 Comments

  1. Fisk er alltid godt, og med et slikt herlig tilbehør blir maten god.

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s