Denne oppskriften fant jeg på den fine bloggen Feed Me for en stund siden. Pestoen smaker syrlig og godt og kan brukes som dressing, til squashspaghetti eller som pastasaus. Den er også uten ost, noe som gjør den raw og mer allergivennlig. Valnøttene kan byttes ut med pinjekjerner.
Raw pesto med ruccola (1-2 porsjoner)
- 1 neve ruccula
- 1 neve frisk basilikum
- 1 neve valnøtter, bløtlagt i 2-4 timer
- 1/2 sitron
- litt salt (gjerne himalayasalt)
- En god dæsj raps- eller olivenolje
Kjør alt i blenderen til ønsket konsistens. Jeg liker den helt finmalt, men det er også godt å kjøre den litt kortere slik at man beholder noen av bitene.
Dette hørtes veldig godt ut:) Stor fan av pesto og ruccola:) Og liker at den er rå:) Nam:) :)
LikerLiker
NAM! :-D
LikerLiker
Hmmmm namnma! :)
LikerLiker
Lagde denne idag. Kjempefornøyd. Brukte bare ca 1/4 sitron og synes det var nok :)
LikerLiker
Den er veldig syrlig ja så den smaker sikkert minst like godt med litt mindre sitron i :)
LikerLiker
Ser deilig ut!
PS: Siden bloggen min har flyttet og fått nytt navn, hadde jeg satt stor pris på om du ville endre i bloggrullen din :-) http://gronnegleder.com
Tuusen takk (på forhånd) :-)
Torunn :-)
LikerLiker
Da er det ordnet :)
LikerLiker
Tusen takk :-)
LikerLiker
Nydelig oppskrift.
Nå har jeg startet opp en ny Raw Food blogg.
http://www.nordiskrawfood.com
Kom inn da vel :-)
LikerLiker