Raw food · Tilbehør

Raw pesto med ruccola

Denne oppskriften fant jeg på den fine bloggen Feed Me for en stund siden. Pestoen smaker syrlig og godt og kan brukes som dressing, til squashspaghetti eller som pastasaus. Den er også uten ost, noe som gjør den raw og mer allergivennlig. Valnøttene kan byttes ut med pinjekjerner.

Raw pesto med ruccola (1-2 porsjoner)

  • 1 neve ruccula
  • 1 neve frisk basilikum
  • 1 neve valnøtter, bløtlagt i 2-4 timer
  • 1/2 sitron
  • litt salt (gjerne himalayasalt)
  • En god dæsj raps- eller olivenolje

Kjør alt i blenderen til ønsket konsistens. Jeg liker den helt finmalt, men det er også godt å kjøre den litt kortere slik at man beholder noen av bitene.

9 thoughts on “Raw pesto med ruccola

  1. Ser deilig ut!

    PS: Siden bloggen min har flyttet og fått nytt navn, hadde jeg satt stor pris på om du ville endre i bloggrullen din :-) http://gronnegleder.com

    Tuusen takk (på forhånd) :-)

    Torunn :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s