Raw food, Tilbehør
Comments 9

Raw pesto med ruccola

Denne oppskriften fant jeg på den fine bloggen Feed Me for en stund siden. Pestoen smaker syrlig og godt og kan brukes som dressing, til squashspaghetti eller som pastasaus. Den er også uten ost, noe som gjør den raw og mer allergivennlig. Valnøttene kan byttes ut med pinjekjerner.

Raw pesto med ruccola (1-2 porsjoner)

  • 1 neve ruccula
  • 1 neve frisk basilikum
  • 1 neve valnøtter, bløtlagt i 2-4 timer
  • 1/2 sitron
  • litt salt (gjerne himalayasalt)
  • En god dæsj raps- eller olivenolje

Kjør alt i blenderen til ønsket konsistens. Jeg liker den helt finmalt, men det er også godt å kjøre den litt kortere slik at man beholder noen av bitene.

9 Comments

  1. Eva says

    Lagde denne idag. Kjempefornøyd. Brukte bare ca 1/4 sitron og synes det var nok :)

    Lik

  2. Den er veldig syrlig ja så den smaker sikkert minst like godt med litt mindre sitron i :)

    Lik

  3. TorunnMHolm says

    Ser deilig ut!

    PS: Siden bloggen min har flyttet og fått nytt navn, hadde jeg satt stor pris på om du ville endre i bloggrullen din :-) http://gronnegleder.com

    Tuusen takk (på forhånd) :-)

    Torunn :-)

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s