Denne oppskriften fant jeg på den fine bloggen Lilalife. Det tar bare noen få minutter å mikse sammen røren og de kan derfor lett lages mens resten av maten tilberedes. Hamburgerbrødene er lavkarbovennlige og uten melk og gluten. De smaker selvfølgelig ikke helt som vanlige hamburgerbrød, men er verdt et forsøk. Jeg for min del har spist de til suppe, samt delt de i to og brukt de som minipizzabunner.
Hamburgerbrød (4 stk)
- 2 dl sesamfrø
- 2 dl kokosmelk
- 2 store egg
- 2 ts bakepulver
- 1 ss fiberhusk
- 1 klype salt
- 1 klype sukrin
Knus sesamfrøene i en kaffekvern, blender e.l. Bland sammen alle ingrediensene. Dersom røren blir for tykk kan du ha i litt vann. Lag fire brød med passe størrelse på bakepapir. Pynt burgerbrødene med sesamfrø.
Stek på 200ºC i circa 15 minutter.
Nam nam ser veldig godt ut :-D
LikerLiker
er veldig kjekt å ha slike i frysen :D
LikerLiker
Det var lurt :)
LikerLiker