Denne oppskriften har jeg stjålet fra Hellstrøm og jeg fulgte til en forandring oppskriften med kun noen veldig små justeringer. Retten er velsmakende, lett å lage og samtidig sunn og god. I tillegg er den både allergivennlig og lavkarbo. Herlig!
Ovnsbakt Torska la Hellstrøm (3-4 porsjoner)
- circa 700 g torskefilet
- 1 brokkoli
- 1 squash
- 2 rødløk
- 4 fedd hvitløk
- cherry- eller plommetomater
- 0livenolje
- Salt og pepper
- Del squash, brokkoli og løk i passende biter. Fres grønnsakene i en panne med olivenolje og hele hvitløkfedd. Stek grønnsakene til de er gylne og myke. Smak til med salt og pepper.
- Hell grønnsakene og tomater over i en ildfast form. Skjær torskefilet i passene skiver og legg over grønnsakene. Krydre med salt og pepper og hell over olivenolje.
- Stekes ved 200 ºC i cirka 5-10 minutt dersom torsken er fersk/tint. Lenger om den ikke er gjennomtint.
har aldri prøvd hellstrøms oppskrifter,men dette fristet jaggu en fiskeelsker.
LikerLiker
Dette så helt amazing lekkert ut! Hellstørm er et sunt forbilde, og jeg skal jaggu prøve noen av hans herlige oppskrifter. Flott og meget inspirerende innlegg! :) Takk, og ha en strålende dag <3
LikerLiker
Takk for det og takk det samme!! :)
LikerLiker
Hellstrøm har mange supre oppskrifter og dette så yammi ut :-D
LikerLiker
Yumyum, det så kjempegodt ut! Skal prøves! :)
LikerLiker
Mmm, dette skal prøves i helgen :) Takk takk!
LikerLiker
Hei
Prøvde denne oppskriften idag, med opptint Gourmet-torsk fra findus, men etter 15 minutter i ovnen (200 grader) var torsken fortsatt tilnærmet rå.
Burde jeg delt filetene i to? Er det noe galt med ovnen min, eller er det bare sånn at folk flest liker rå torsk?
LikerLiker
Ser godt ut!
Men 5-10 minutt på dei store stykka, uansett om dei er tint? Tenker meir 30 minutt for å få den gjennomtrekt?
LikerLiker