Frokost, Lavkarbo
Legg igjen en kommentar

Omelett med spekepølse, vårløk og spinat

Her kommer en oppskrift på en supergod og velsmakende omelett. Jeg er ikke den som er mest glad i egg og derfor foretrekker jeg å fylle omeletten med både det ene og det andre slik at eggesmaken kamufleres. På bildet ser dere den halvferdige omeletten…

Omelett med spekepølse, vårløk og spinat (2 personer)

  • 6 økologiske egg
  • 6 ss vann/fløte/havrefløte (eller en blanding)
  • noen cm spekepølse (vi brukte biffpølse kjøpt på Bondens Marked)
  • 5-6 klumper frossen spinat
  • en stor neve frisk basilikum
  • 1 vårløk
  • salt, pepper, gressløk og litt chili
  • olje til å steke i

Skjær spekepølsen i biter og stek den noen mintter sammen med spinat slik at spinaten tiner. Visp sammen de andre ingrediensene i en bolle og hell røren over i stekepannen. Stek på middels varme til røren ikke lenger er våt. Server med alfalfaspirer og litt salat.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s