Her kommer en oppskrift på en supergod og velsmakende omelett. Jeg er ikke den som er mest glad i egg og derfor foretrekker jeg å fylle omeletten med både det ene og det andre slik at eggesmaken kamufleres. På bildet ser dere den halvferdige omeletten…
Omelett med spekepølse, vårløk og spinat (2 personer)
- 6 økologiske egg
- 6 ss vann/fløte/havrefløte (eller en blanding)
- noen cm spekepølse (vi brukte biffpølse kjøpt på Bondens Marked)
- 5-6 klumper frossen spinat
- en stor neve frisk basilikum
- 1 vårløk
- salt, pepper, gressløk og litt chili
- olje til å steke i
Skjær spekepølsen i biter og stek den noen mintter sammen med spinat slik at spinaten tiner. Visp sammen de andre ingrediensene i en bolle og hell røren over i stekepannen. Stek på middels varme til røren ikke lenger er våt. Server med alfalfaspirer og litt salat.