Oppskrifter
Comments 8

Økologisk hamppannekakemix

Nå har jeg endelig fått testet hamppannekakemiksen fra Sana Bona. Pannekakemiksen inneholder økologisk kikertmel, økologisk skallede hampfrø, økologisk hampmel, økologisk krydder, havsalt, økologisk hvitløk og økologisk løk. Anvisninger for bruk finner du på posens bakside.

Jeg brukte halve posen og halverte mengden vann som skulle være i, noe som funket fint. Røren var lett å steke og resultatet ble bra. Pannekakene smakte rett og slett falafel, så hvis du liker falafel er dette produktet for deg. Personlig foretrekker jeg nok da å bruke posen til falafel fremfor pannekaker, men uansett er produktene enkle å lage. Det er også mulig å lage vegetarburgere av miksen. Anvisninger på dette står også bakpå posen.

Sana Bonas hamppannekakemix kan du kjøpe HER :)

Sana Bona hamp pannekakemiks

Hamp- og kikertpannekake fylt med stekte grønnsaker og salat med salat booster på.

Har du prøvd denne miksen selv?

8 Comments

  • Hehe, litt spesielt med falafelpannekake ja så neste gang skal jeg lage falafler av den ;)

   Liker

 1. Eva says

  Jeg laget vegetarburgere idag av miksen. De ble gode, bra konsistens, men hvis jeg skal lage fler ganger tar jeg å hiver i litt mer krydder for å få enda mer smak. Veldig lettvint å bruke dette produktet ihvertfall, bare blande pulveret ut med vann også er det klart:) En glede å kunne bruke en ferdigmiks som ikke er fullt av skumle ingredienser!!

  Liker

 2. Veldig misvisende blandingsforhold på posen. Jeg kastet bort halve deigen på feil konsistens, galt steke temperatur etc. Dere bør gi bedre produkt informasjon – Dette holder ikke vann.

  Liker

  • Veldig dumt at du er misfornøyd med produktinformasjonen, men klager på produktet må du nesten ta direkte med Sana Bona – http://www.sanabona.no. Jeg har bare skrevet en anbefaling på grunnlag av mine erfaringer da jeg testet denne for 8 år siden.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s