Vegansk / vegetar
Comments 2

Quesedilla – perfekt restemat

Quesedilla er meksikansk og består rett og slett av en tortillalefse med ost inni som stekes i stekepannen. I Mexico fikk jeg vegetarversjonen servert nettopp slik, med kun ost inni tortillaen, men selv foretrekker jeg å ha både det ene og det andre inni. Variasjonene er uendelige og retten er perfekt som restemat.

vegetar quesedilla

På bildet over har jeg fylt en økologisk tortillalefse med ost, chilibønner og paprika. Lefsen brettes og stekes på hver side til osten smelter. Serveres med salat, salsa og rømme, eller det du måtte ha til overs etter tacoen.

Salsaen er en blanding av tomatsalsa og mangosalsa. En limebåt er et must til meksikansk mat og jeg presser den over salaten og quesedilla’en, noe som setter en frisk piff på maten.

Du kan også prøve quesedilla med soltørka tomat, brie, ruccola og chorizo for en tvist av middelhavet.

2 Comments

  1. Ser uforskammet godt ut. Digger mat fra Mexico! Mat med ordentlig futt i! :D Ha en riktig god påske!

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s