Supper
Comment 1

Grønn ertesuppe med ruccola og reker

Ertesuppe er kanskje noe av del enkleste man kan lage. Denne oppskriften er hentet fra et oppskriftskort jeg rev ut av et iForm-blad for et års tid siden. I følge oppskriften skal suppen serveres kald, men siden den skulle serveres til middag ble det varmmat, noe som var både mettende og godt.


Grønn ertesuppe med ruccola og reker (2 personer):

  • 1 stor løk
  • 2 ts avokadoolje (jeg brukte rapsolje)
  • 300 g frosne grønne erter
  • 6 dl grønnsaksbuljong eller -fond
  • 1 håndfull ruccola

Tilbehør:

  • 1/2 dl fløte eller 2 ss creme fraiche
  • 1 ts sitronsaft (kan sløyfes)
  • 150 g reker

Skjer den skrelte løken i skiver og fres dem sakte i olje. Tilsett erter og grønnsaksbuljong og kok suppen under lokk i ca 10 min. Mos suppen med stavmikser. Ha i ruccola før du moser den eller server ruccola som topping til suppen. Server suppen med reker og og litt fløte eller creme fraiche i.

Se også DENNE oppskriften på ertesuppe med bacon.


1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s