Drikke, Oppskrifter, Tilbehør, Vegansk / vegetar
Comments 5

Mangolassi

Lassi er en indisk yoghurtdrikk som er perfekt til å dempe ned chilien i sterkt krydret, indisk mat. Lassi er rett og slett yoghurt som er tynnet ut med melk eller vann og den kommer i mange varianter – min favoritt er med mango.

Mangolassi (2 porsjoner)

  • 1 mango
  • 2 dl yoghurt
  • noen dl vann eller melk
  • 1 kvast mynte (kan sløyfes)
  • søtning etter ønske og behov.

Bland alt i en blender til ønsket konsistens.

Hvor mye vann/melk du trenger kommer an på hvor tykk yoghurt du bruker. Hvis mangoen er lite søt trengs muligens litt ekstra søtning. Bruk sukker, sukrin, honning eller agavenektar.

Prøv også med et lite dryss med kardemomme.


5 Comments

  1. siljesreise says

    Sånn har jeg ikke smakt før. Men mangosmoothie fristet veldig nå! Hehe.

    sv: Hihi, ja du får kose deg med de!

    Lik

  2. Siljel says

    En latskapsvariant er å gå på Expert og kjøpe sånne brus-siruper som brukes til å lage brus med Sodastream. Den er jo ikke sukkerfri dessverre, men bare en god dæsj oppi yoghurt så har man utrolig god mangolassie på 1-2-3 :-)

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s