Tanker og tips

Bondens Marked

Ville bare tipse om at det i morgen, lørdag 2. oktober, arrangeres Bondens Marked på Bryggen i Bergen. Åpningstider er kl 10-16.

Mer informasjon finner du på bondensmarked.no og Facebook.

3 thoughts on “Bondens Marked

  1. åh? trodde alle var i oslo på matstreif jeg? fikk inntrykk av at mange fra hele landet skulle dit for årets største nasjonale marked… men noen står vel igjen lokalt og kanskje…

    Kjempeflott du skriver om det! Vi må holde liv i dette flotte konseptet!

  2. Morro at du skulle nevne det, jeg har akkurat kommet hjem fra bondens marked :-) Ps de økologiske svelene var NAMNAM men lappene som ble solgt på en annen bod var skuff. Kjøpte masse der, faktisk griller vi (innegrill!) akkurat nå lammepølser fra utsalg der! De er uten melk og hvete og veldig allergivennlig :-)

    Honningen som selges der er av en av mine elever (jeg underviser i senior datakurs) og den var så god at vi kjøpte flere glass. Laget på sotra og voss, de flytter biene :-)

    Hilsen Silje

    1. Ååå, høres fantastisk ut. Jeg fikk dessverre ikke mulighet til å dra der selv i dag (og lommeboken er nesten tom så kanskje like greit), men jeg satser på at det passer bedre neste gang… Foreløpig trøster jeg meg med bringebærhonningen fra Vossabia som jeg kjøpte på Matfestivalen ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s