Frokost, Lavkarbo, Oppskrifter, Vegansk / vegetar
Comments 8

Grillet chevresmørbrød

I dag dro jeg frem en gammel favoritt fra glemselen: skive med chevre stekt i ovnen. Denne gangen laget jeg derimot en lavkarbovariant ved å bruke en skive av DETTE brødet, siden det var det eneste brødet som fantes i heimen.

Grillet chevresmørbrød (1 porsjon)

 • 1 brødskive
 • 1 stykke chevre
 • litt honning (jeg bruker akasiehonning)
 • litt sennep (jeg bruker dijon og Iduns grove sennep på glass)
 • grovkvernet sort pepper

Ha sennep og eventuelt litt smør på skiven. Legg på chevre på skiven og ha på honning og et lite dryss sort pepper. Stek i ovnen på 200ºC til osten er begynt å smelte og bli gyllen i kantene. Serveres med litt alfalfaspirer og/eller en liten salat.

Er du glad i chevre? Sjekk ut disse to oppskriftene:

8 Comments

 1. Veronica says

  Mmmm chevre. Elsker Icas ostedisk. Hender de har tilbud på oster med kort holdbarhet. Kan de bli verre tenker jeg :D og tar med noen interessante hjem. Fant sånn en ganske billig og stor klump chevre. Fantastisk.

  Liker

  • Nå er jeg ikke så ofte på ICA fordi det ikke ligger i nærheten av der jeg bor, men skal være på utkikk etter billigoster. Er kjipt å bruke mye penger på en ost som bare smaker blæh..

   Liker

   • Veronica says

    Da tenker jeg altså på Ica Supermarked, eller er det ikke småbutikker som heter Ica lengre? Er sånn surr med de navnene synes jeg.. :P Så lenge de har kjøttdisk så har de også en fyldig ostedisk. En sjeldent gang jeg finner solide kupp hos Meny også, men jeg tror kanskje kundene der kjøper mer ost sånn at de aldri ligger der og blir gamle og må selges xD

    Liker

   • Det er Ica supermarked som ikke ligger i nærheten av meg… Resten er bare crap :p Meny har også godt utvalg ja, de ligger rett i nærheten så jeg handler der :)

    Liker

 2. Gud, så mye godt og sunt du lager. Jeg hopper i taket og magen rumler hver gang jeg er her inne. Takk for mange gode tips :)

  Liker

  • Hehe, så kjekt å høre!! Satser på litt mer spennende oppskrifter etterhvert når matlysten og kreativiteten er tilbake… Nå går det mest i smoothies, knekkebrød og ymse lettvinte løsninger som det ikke har blitt blogginnlegg av, men som dog har vært sunne.. :)

   Liker

 3. Veronica says

  sv Så hvis jeg vil ha en «god» «billig» Balsamico så går jeg for den som ikke heter crema?

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s