Det ble tur på Kolbeinsvarden i dag også, og på veien nedover gikk jeg som vanlig og planla hva jeg skulle spise til lunsj. Planen var eggerøre med noe godt i og slik ble det.
Eggerøre med sopp og spinat (1 porsjon)
- 2 egg
- 2 ss vann
- 2-3 sjampinjong
- hvitløk
- litt spinat
- gressløk
- urtesalt (Herbamare), chili og pepper
- Stek sopp og hvitløk og ha i litt spinat.
- Bland egg, vann, krydder og gressløk og ha det over grønnsakene i stekepannen. Stek røren til eggene ikke lenger er våte.
- Server med salat og kesam.
Jeg laget salat av frisk spinat, tomat, agurk, frisk basilikum, spirer og frø. Spirene laget jeg av quinoa og solsikkekjerner. I tillegg hadde jeg bløtlagte gresskarkjerner i salaten. Les mer om spiring på Mjuuugly sin blogg.