Tanker og tips
Comments 6

Rundstykkelykke!

Ingenting er som å komme inn døren hos mor og kjenne lukten av nybakte rundstykker. Denne gangen var de enda bedre enn sist og de smakte helt nydelig med hjemmelaget plommesyltetøy på. Godbitene ligger nå i frysen slik at de kan tas opp og nytes varme og ferske til frokost. 45 sekunder i micro’en per ryndstykke er alt som skal til. Nam!

Lavkarbodietten er det altså bare å se langt etter en stund… Ikke er jeg motivert for det heller, men jeg har merket at resultatene av dietten kommer fort selv om jeg aldri har klart å holde ut mer enn en knapp uke. Satser på en ny og mer langvarig runde med lavkarbokosthold snart. I mens skal jeg gå tur i det fine været og prøve å heller spise litt mindre til hvert måltid. Man blir jammen ikke lett av å være matvrak…

6 Comments

 1. freshforlife says

  Nam :)

  Om man ikke er motivert til lavkarbo er det sykt vanskelig. Det er jo litt annen type mat enn man kanskje er vant til vanligvis :)

  Liker

  • Ja, er mye godt å lage, men er liksom så lett å bare ta seg en brødskive eller et rundstykke når kreativiteten eller matlysten ikke er på topp :)

   Liker

 2. Tusen takk! Kjempehyggelig du kommenterte, veldig fin blogg dette her, må følge med her selv så følger deg via bloglovin nå :D

  Ønsker deg en riktig god helg!

  Liker

  • Takk for det og god helg til deg også! Alltid kjekt med nye lesere og nye blogger å selv følge med på :)

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s