Kafeer og utesteder

Moliere

Moliere er en koselig, liten kafé i Engen (ved Teaterparken) som har verdens beste varme sjokolade. Dessverre hadde de ikke varm sjokolade da vi kom der kl 21 i kveld, noe som også har skjedd før, så vær tidlig ute for å smake på god»biten». Moliere serverer også lunsjretter, men de har jeg aldri smakt.

Det jeg derimot har smakt er konfektene/sjokoladene deres!! O store lykke! Favoritten til Bim & Bo er melkesjokolade med havsalt og karamell; en melkesjokoladekule med karamell inni og havsalt utenpå. Litt skeptisk? Det var vi også, men komboen er fantastisk. Min andre favoritt er hvit sjokolade med pasjonsfrukt inni. Syrlig og forfriskende, men dessverre var de tom for den i dag.. *snufs*. En annen favoritt blant dagens sjokolademomser er mørk sjokolade med mint, men den har dessverre ikke undertegnede smakt på.. Her er et bilde av herlighetene (sjålet fra Moliere sine nettsider)

Og så det beste av alt; på Moliere har de rødvin som passer til sjokoladen!! Kan det bli bedre? Hæ?

3 thoughts on “Moliere

  1. Jeg kom også for sent for den berømte kakaoen, maskinen var stengt for dagen. Litt stusselig i og med at det er sjokolade som er greien der. Men den sjokoladen vi kjøpte i fast form var jo av en annen verden :-D

    1. Vel – det har alltid vært VIN og sjokolade (konfekt) som er greien hos oss. Varme kaffebar-produkter selger vi helst på dagtid, men kom gjerne innom igjen engang du har lyst på vin og sjoklade, gjerne på kvelden.
      T

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s